Η Sony χαρίζει τέσσερα παιχνίδια για PlayStation 4 για να μείνουμε σπίτι

ps free games for covid play at home


Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους PlayStation 4 που έχουν κλειστεί σπίτι τους, αφού η Sony μέσω της Play at Home καμπάνιας της χαρίζει παιχνίδια για να μας κρατήσουν συντροφιά. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία από σήμερα, 16/4 μέχρι και τις 6 Μαίου, θα προσφέρει εντελώς δωρεάν τους τίτλους Uncharted: The Nathan Drake Collection και Journey.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η συλλογή του Nathan Drake περιέχει μέσα τρία διαφορετικά παιχνίδια και μάλιστα από τα καλύτερα του PlayStation. Ο λόγος για τα  Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, και Uncharted 3: Drake’s Deception, τα οποία έχουν και ελληνικούς υπότιτλους. Ταυτόχρονα το Journey είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα indie παιχνίδια της κονσόλας, μάλιστα έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές.

Για να τα κάνετε δικά σας, αρκεί να τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας μέχρι τις 6 Μαϊου. Έπειτα θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα όποτε εσείς επιθυμείτε. Παρακάτω θα βρείτε τα παιχνίδια στο PlayStation Store:


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram