Δωρεάν για λίγες ημέρες το επιτραπέζιο Ticket to Ride για υπολογιστές και smartphones


δωρεάν ticket to ride free pc game android steam ios


Με τους περισσότερους να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας εδώ και εβδομάδες, τι καλύτερο από το να παίξουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τα μέλη της οικογένειάς μας. Τα επιτραπέζια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσουμε την ώρα μας, πόσο μάλλον αν παίζονται μέσω υπολογιστή και γίνουν πιο ενδιαφέρον για μικρά παιδιά.

Το Ticket to Ride: First Journey προσφέρεται εντελώς δωρεάν για λίγες ημέρες και πρόκειται για ένα φανταστικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Βασίζεται πάνω στο επιτραπέζιο Ticket to Ride, όμως είναι μία απλοποιημένη έκδοσή του, κατάλληλη και για παιδιά. Αυτό περιέχει δύο ταμπλό, έναν με σιδηροδρόμους στην Ευρώπη και ένα για την Βόρεια Αμερική.

Αφού το κατεβάσουμε μπορούμε να παίξουμε στην ίδια συσκευή μέχρι και 4 άτομα, εναλλάσσοντας την συσκευή όταν έρχεται η σειρά του καθενός. Επίσης, υπάρχει επιλογή για παιχνίδι ενός παίκτη, το οποίο είναι ιδανικό για μοναχικούς τύπους.

Κατεβάστε δωρεάν το παιχνίδι για υπολογιστές και smartphones από τους παρακάτω συνδέσμους:

Ticket to Ride (Windows/Steam)
Ticket to Ride (Android)
Ticket to Ride (iOS)


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram