[Προσφορά]: Κάντε δικό σας δωρεάν το επικό Total War: Shogun 2 για πάντα στο Steam

δωρεάν παιχνίδι steam pc game key στρατηγικής


Εντυπωσιακό το δώρο του Steam αυτή την φορά, αφού το γνωστό ψηφιακό κατάστημα της Valve χαρίζει το φανταστικό Total War: Shogun 2. Για λίγες μόνο ημέρες, μπορούμε να κάνουμε δικό μας το επικό παιχνίδι στρατηγικής των Sega και Creative Assembly.

Το Shogun 2 κυκλοφόρησε το 2011 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιστορικά παιχνίδια της σειράς Total War. Οι παίκτες μεταφέρονται στην Ιαπωνία, προσπαθώντας να κατακτήσουν έναν χάρτη ικανό να προσφέρει εκατοντάδες ώρες διασκέδασης. Φυσικά η σειρά Total War δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού διακρίνεται για τις επικές μάχες πραγματικού χρόνου με εκατοντάδες πολεμιστές, αλλά και την τακτική που υπάρχει στους turn based γύρους στον κόσμο των παιχνιδιών.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 1 Μαΐου στις 20:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Total War: Shogun 2

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram