[Προσφορά]: Δωρεάν το Arx Fatalis, το πρώτο παιχνίδι των δημιουργών της σειράς Dishonored

δωρεάν παιχνίδι από arkane dishonored rpg action first person

H Arkane Studios, δημιουργός της σειράς Dishonored, γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της και χαρίζει έναν μοναδικό και γνωστό τίτλο στους φίλους της. Πρόκειται για το γνωστό Arx Fatalis, την πρώτη δουλειά της εταιρείας,  ένα παιχνίδι ρόλων πρώτου προσώπου.

Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 2002 για υπολογιστές και έλαβε θετικές κριτικές. Για να το κάνουμε δικό μας χρειάζεται να εγγραφούμε στο Arkane Outsiders fan community και να ενεργοποιήσουμε τα ενημερωτικά e-mail. Έπειτα το παιχνίδι θα γίνει δικό μας μέσω του Bethesda Account μας και θα μπορούμε να το κατεβάσουμε μέσα από τον Bethesda Launcher.

Αν κάποιος δεν έχει λογαριασμό στην Bethesda, θα χρειαστεί να δημιουργήσει ένα νέο και να ενεργοποιήσει πάλι τις ενημερώσεις μέσω e-mail, πριν εγγραφεί στο Arkane Outsiders. Η παραπάνω προσφορά θα ισχύει για λίγες μόνο ημέρες, μέχρι 31/5.

Δωρεάν εγγραφή στο Arkane Outsiders fan community

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram