[Προσφορά]: Ashes of the Singularity - Escalation, δωρεάν ένα τεράστιο παιχνίδι στρατηγικής

δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής humble bundle


Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα Humble Bundle επιστρέφει στα δώρα, χαρίζοντας μας ένα εκπληκτικό παιχνίδι για Steam. Ο λόγος για το Ashes of the Singularity Escalation των Oxide και Stardock.

Πρόκειται για ένα τεράστιο παιχνίδι στρατηγικής το οποίο δεν λαμβάνει χώρα μόνο στον πλανήτη μας, αλλά στο διάστημα. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο της ανθρωπότητας ή των "Substrate", των εχθρών, με στόχο τον έλεγχο του γαλαξία μας. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί τόσο σε multiplayer mode, όσο και σε single player mode με αντίπαλο μία αξιόλογη AI. Για όσους προτιμήσουν να παίξουν μόνοι, υπάρχει η επιλογή για skirmish ή για το campaign mode.

Πίσω από τον τίτλο τρέχει η πρώτη 64-bit μηχανή για παιχνίδια real time strategy, η Nitrous. Στο ίδιο το παιχνίδι, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις όπως ποια τεχνολογία θα ανακαλύψουμε, που θα στείλουμε τον στρατό μας, τι στρατό θα φτιάξουμε αλλά και πως θα διαχειριστούμε την οικονομία μας.

Για να το κάνετε δικό σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στο Humble Bundle και να το προσθέσετε για πάντα στην συλλογή σας.

Αποκτήστε το παιχνίδι: Ashes of the Singularity Escalation

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram