[Προσφορά]: Δωρεάν ξενάγηση στην Αρχαία Ελλάδα με το Assassin's Creed Odysseyfree discovery tour ancient greece αρχαια ελλάδα διαδραστική

Το Assassin's Creed Odyssey είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνωστής σειράς και εξελίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα. Πρόσφατα, η Ubisoft αποφάσισε να χαρίσει εντελώς δωρεάν το Discovery Tour mode του τίτλου και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το προσθέσουμε στην βιβλιοθήκη μας μέχρι τις 21 Μαΐου.

Τι είναι το Discovery Tour mode; Πρόκειται για μία έκδοση του τίτλου στην οποία ξεναγούμαστε σε 29 περιοχές της Αρχαίας Ελλάδας. Περνάμε από γνωστά μνημεία της Αθήνας και μαθαίνουμε πληροφορίες για κτίρια και ανθρώπους της εποχής. Η Ubisoft έχει κάνει τρομερή δουλειά στην ψηφιακή απεικόνιση της τότε εποχής και το Assassin's Creed Odyssey είναι μία ωραία ευκαιρία να ζήσουμε έστω και για λίγο την μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας.

Μέσω αυτού θα μάθουμε για τους μύθους, την καθημερινή ζωή, την φιλοσοφία, τις πόλεις, αλλά και τους πολέμους της εποχής εκείνης μέσα από τα φανταστικά γραφικά των δημιουργών του παιχνιδιού. Θα το προτείναμε ακόμη και σε εκπαιδευτικούς για να κάνουν πιο ευχάριστο το μάθημα σε μικρά παιδιά.

Βρες το παιχνίδι: Discovery Tour: Ancient Greece


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram