[Προσφορά]: Δωρεάν ξενάγηση στην Αρχαία Αίγυπτο με το Assassin's Creed Origins


δωρεάν παιχνίδι για σχολείο εκπαιδευτικούς ιστορία ubisoft free ac game

Πριν λίγες ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει πως η Ubisoft χαρίζει εντελώς δωρεάν το Discovery Tour Mode του Asassin's Creed Odyssey για την Αρχαία Ελλάδα. Αυτή την φορά η εταιρία προσφέρει το αντίστοιχο mode του Assassin's Creed Origins, το οποίο όπως θα ξέρετε εξελίσσεται στην Αρχαία Αίγυπτο.

Μέσα από το Discovery Tour του AC: Origins θα ξεναγηθούμε στην Αρχαία Αίγυπτο και θα μάθουμε τα πάντα για τον σπουδαίο αυτό πολιτισμό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά στην Πτολεμαϊκή περίοδο και έχει δημιουργηθεί από ιστορικούς και αιγυπτιολόγους. Το παιχνίδι μας αφήνει ελεύθερους να ανακαλύψουμε μόνοι μας στοιχεία από την ζωή και της παραδόσεις των Αιγυπτίων, ωστόσο μπορούμε να ακολουθήσουμε και ένα από τα 75 διαθέσιμα "tour" σαν μία λειτουργία διαδραστικού και ζωντανού μουσείου.

Όπως και στην περίπτωση του Discovery Tour για την Αρχαία Ελλάδα, έτσι και αυτή την φορά, θα προτείνουμε το συγκεκριμένο "παιχνίδι" σε εκπαιδευτικούς ή γονείς που θέλουν να μάθουν τα παιδιά τους για τους πολιτισμούς με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Η προσφορά ισχύει έως τις 21 Μαΐου και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε το παιχνίδι στην βιβλιοθήκη σας στο Uplay μέσω του παρακάτω συνδέσμου.


Βρες το παιχνίδι: Discovery Tour: Ancient Egypt

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram