[Προσφορά]: Δωρεάν το πολεμικό παιχνίδι στρατηγικής Cuban Missile Crisis

free pc game indiegala

Η γνωστή ιστοσελίδα Indiegala χαρίζει ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για υπολογιστές. Αυτή την φορά, πρόκειται για το Cuban Missile Crisis, έναν τίτλο που έχει ως θέμα τον πόλεμο και συγκεκριμένα μία πραγματική σύρραξη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, κάτι που σημαίνει πως απευθύνεται σε παίκτες που θέλουν να σκέφτονται τακτικά και έχουν αγαπήσει τίτλους του είδους.

Το συγκεκριμένο πραγματεύεται την κρίση του 1962. Αμερική και Κούβα έρχονται αντιμέτωπες, ενώ τον ρόλο της παίζει και η τότε Σοβιετική Ένωση. Ο τίτλος ξεκινά με πραγματικά ιστορικά στοιχεία, όμως στην πορεία ακολουθεί μία διαφορετική εξέλιξη, όπου οι δύο υπερδυνάμεις χρησιμοποίησαν τα πυρηνικά τους όπλα. Ο παίκτης βλέπει τα γεγονότα τόσο σε ένα παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο, μέσω του turn based tactical mode, αλλά και στο πολεμικό μέτωπο, μέσω μηχανισμών μαχών πραγματικού χρόνου.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Cuban Missile Crisis


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram