[Προσφορά]: Εντελώς δωρεάν για λίγες ημέρες το platform παιχνίδι Construct Escape The System

free pc game indiegala freebie


Η γνωστή και αγαπημένη ιστοσελίδα Indiegala μας χαρίζει ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές. Αυτή την φορά, σειρά έχει το Construct: Escape the System, ένα platform παιχνίδι με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Ο παίκτης είναι εγκλωβισμένος μέσα σε έναν υπολογιστή και στόχος του είναι να καταφέρει να αποδράσει.

Ο τίτλος προσφέρει αρκετές ώρες ευχαρίστησης, αφού έχει χορταστική διάρκεια περίπου 4 με 6 ωρών. Η κάμερα του παιχνιδιού είναι πρώτου προσώπου, ενώ στην διάρκεια του ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τον εαυτό του μέσα από τα 8 "ability orbs". Παράλληλα, θα χρειαστεί να λύσει αρκετούς γρίφους, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον, την αλλαγή της βαρύτητας αλλά και την σκέψη του.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Construct: Escape the System

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram