[Προσφορά]: Εντελώς δωρεάν το παιχνίδι τρόμου Showdown Bandit για Steam

δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές steam showdown bandit

Το Steam προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα ακόμη παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το Showdown Bandit είναι ένα παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 από την Kindly Beast.

Ο τίτλος βασίζεται σε ένα show με μαριονέτες, το οποίο παρακολουθούσαν πολλά παιδιά. Μετά από χρόνια η παράσταση ακυρώθηκε και οι μαριονέτες, μαζί με τα σκηνικά, σάπιζαν στην αποθήκη. Μέχρι που κάποια στιγμή οι μαριονέτες "ζωντάνεψαν" και πλέον χειριστής τους είμαστε εμείς. Στο Showdown Bandit δεν πολεμάμε όποτε μπορούμε, αλλά όποτε χρειάζεται, καθώς εκτός από πολλές σκοτεινές γωνίες, έχει και αρκετά stealth στοιχεία. Τέλος, αυτό τρέχει εύκολα ακόμη και σε πιο αδύναμους υπολογιστές.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας σύντομα, γιατί η προσφορά διαρκεί μέχρι την 1η Ιουνίου. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Showdown Bandit

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram