[Προσφορά]: Δωρεάν η θρυλική τριλογία Eye of the Beholder για υπολογιστές


eye of the beholder giveaway pc gog fre game limited time

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα GoG προσφέρει εντελώς δωρεάν για λίγες μόνο ημέρες, το ιστορικό Eye of the Beholder Trilogy για υπολογιστές. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει τρεις θρυλικούς τίτλους, τα Eye of the Beholder, Eye of the Beholder II: The Legend of the Darkmoon και Eye of the Beholder III: Assault on Myth Drannor.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία τριλογία παιχνιδιών ρόλων (RPG) που πατάει πάνω στην δεύτερη έκδοση του Advanced Dungeons & Dragons 2. Οι φίλοι του διάσημου επιτραπέζιου θα λατρέψουν το συγκεκριμένο πακέτο, το οποίο είναι μία πιστή μεταφορά του στον υπολογιστή. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι πως ο χαρακτήρας μας και το party του, μεταφέρονται από τίτλο σε τίτλο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δεθούμε περισσότερο με αυτούς.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να το προσθέσετε στην συλλογή σας, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουνίου, μέσω της σχετικής καταχώρησης στην σελίδα του giveaway.

Βρείτε το παιχνίδι στο GoG: Eye of the Beholder Trilogy

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram