[Προσφορά]: Δωρεάν το φανταστικό fighting «Injustice: God Among Us Ultimate Edition» για υπολογιστές, PS4 και Xbox One

δωρεάν παιχνίδι fighting για υπολογιστές και κονσόλες


Η Warner Bros Interactive μας δίνει ένα πολύ καλό δώρο για υπολογιστές και κονσόλες. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν το Injustice: God Among Us Ultimate Edtion για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One.

Πρόκειται για την πλήρη έκδοση του fighting τίτλου της NeatherRealm Studios, δημιουργού της σειράς Mortal Kombat. Στο παιχνίδι μπορείτε να παλέψετε με φίλους (στην ίδια κονσόλα ή μέσω internet), χρησιμοποιώντας πολλούς ήρωες της DC, μαζί με άλλους φανταστικούς μαχητές. Ανάμεσά τους οι Batman, Joker, Superman, Flash, Green Lantern και Wonder Woman. Εκτός από online ή τοπικό παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να παίξουν το πλήρες campaign mode του τίτλου.

Για να το κάνετε δικό σας, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που αντιστοιχεί στην πλατφόρμα της επιλογής σας. Ωστόσο, πρέπει να βιαστείτε, καθώς η προσφορά θα λήξει σε λίγες ημέρες.

Βρείτε το παιχνίδι:

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram