[Προσφορά]: Δωρεάν το φανταστικό Hitman Absolution

stealth game δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές hitman

Η σειρά Hitman της IO Interactive δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο. Το GoG, το γνωστό ψηφιακό κατάστημα, προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν από τους τίτλους της σειράς, το Hitman Absolution.

Μπορεί ο τίτλος να κυκλοφόρησε το 2012, ωστόσο ακόμη και σήμερα κοστίζει περίπου €20, όταν δεν είναι σε προσφορά. To Hitman Absolution έχει δεχθεί αρκετή κριτική για το πόσο κινηματογραφικό είναι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως απουσιάζουν πλήρως στοιχεία που αγαπήσαμε στη σειρά.

Φυσικά υπάρχουν ανοικτά σημεία, με τον παίκτη να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων για το πως θα εξουδετερώσει τους στόχους του. Παράλληλα, όπως ήδη αναφέραμε, υπάρχουν αρκετά σκηνοθετημένα σημεία του παιχνιδιού, τα οποία ξένισαν αρκετούς, αλλά ταυτόχρονα ίσως αρέσουν σε άτομα που δεν είχαν επαφή με την σειρά μέχρι σήμερα. Όπως πολλοί αναφέρουν, δεν είναι ένα τέλειο Hitman παιχνίδι, αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό παιχνίδι δράσης.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να το προσθέσετε στην συλλογή σας, μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου, μέσω της σχετικής καταχώρησης στην σελίδα του giveaway.

Βρείτε το παιχνίδι στο GoG: HITMAN Absolution

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram