[Προσφορά]: Δωρεάν το Snake Pass, το καλύτερο 3D παιχνίδι - φιδάκι με πολλές σύγχρονες πινελιές


snake pass free for steam key pc game

Φωτιά έχουνε πάρει τις τελευταίες ημέρες τα ψηφιακά καταστήματα, προσφέροντας ολοένα και περισσότερα δωρεάν παιχνίδια. Αυτή την φορά είναι η σειρά του Humble Bundle να χτυπήσει με έναν δωρεάν τίτλο για υπολογιστές.

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα μάς χαρίζει την έκδοση του Snake Pass για Steam. Πρόκειται για έναν αρκετά γνωστό παιχνίδι που βασίζεται στο παλιό αγαπημένο "φιδάκι", το οποίο όμως ξεφεύγει από το κλασικό και προσθέτει αρκετά σύγχρονα στοιχεία. Φυσικά δεν έχουμε να κάνουμε με απλό φιδάκι αλλά με ένα ολοκληρωμένο τρισδιάστατο παιχνίδι, με 15 διαφορετικά επίπεδα. Οι πίστες είναι γεμάτες από αντικείμενα και ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορες δυνάμεις με το "φιδάκι" του για να τα συλλέξει.

Για να το κάνετε δικό σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στο Humble Bundle και να το προσθέσετε για πάντα στην συλλογή σας. Τότε θα σας δοθεί κωδικός που θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Steam.

Αποκτήστε το παιχνίδι: Snake Pass

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram