[Προσφορά]: Επικίνδυνη αποστολή στο διάστημα με το παιχνίδι Spirits of Xanadu

free pc game spirits of xanadu indiegala

Η γνωστή για τα δώρα της ιστοσελίδα Indiegala μάς χαρίζει ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτή τη φορά το Indiegala προσφέρει εντελώς δωρεάν το Spirits of Xanadu, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που θα αγαπήσουν οι φίλοι του διαστήματος και της επιστημονικής φαντασίας.

Μεταφερόμαστε στα όρια του γνωστού για την ανθρωπότητα διαστήματος, εκεί που το σκάφος Xanadu είναι σε τροχιά γύρω από έναν μυστήριο πλανήτη. Το πλήρωμα του σκάφους είχε παύσει κάθε επικοινωνία με την γη εδώ και μήνες. Έτσι ο πρωταγωνιστής αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο και φτάνει στο Xanadu με σκοπό να το φέρει πίσω στην γη. Ο τίτλος προσφέρει τεράστια ελευθερία στον παίκτη, αφήνοντας στην κρίση μας το πως θα γυρίσουμε πίσω στην γη. Ξεκινάμε μόνο με έναν φακό και ανάλογα με τις κινήσεις μας θα φτάσουμε σε ένα από τα τρία διαφορετικά τέλη.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Spirits of Xanadu

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram