[Προσφορά]: Δωρεάν για περιορισμένο χρόνο το κλασικό παιχνίδι στρατηγικής Total Annihilation


Free pc rts game gog.com
Η γνωστή ιστοσελίδα Good Old Games (GοG) προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για το Total Annihilation: Commander Pack, ένα κλασικό παιχνίδι στρατηγικής.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε πίσω στο 1997 και έλαβε περισσότερα από 57 βραβεία. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πρόκειται για ένα παιχνίδι σταθμό στην ιστορία του είδους, που έφερε αρκετούς νέους μηχανισμούς στα παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου. Μπορεί να έχουμε έναν παλιό τίτλο, ωστόσο μετά από λίγη ενασχόληση μαζί του, η διασκέδαση που προσέφερε δεν "μαρτύρησε" την ηλικία του. Η έκδοση που χαρίζει το GoG περιλαμβάνει τα 2 πακέτα επιπλέον υλικού για τον τίτλο, αλλά και τον κάνει συμβατό με σύγχρονους υπολογιστές με Windows 7, 8 ή 10.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέσω της σχετικής καταχώρησης στην σελίδα του giveaway.

Βρείτε το παιχνίδι στο GoG: Total Annihilation Commander Pack

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram