[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το Hard Disk Manager για back up, διαχείριση partitions και "καταστροφή" δεδομένων

διαχείριση partitions, backup και διαγραφή σκληρών δίσκων.


H εταιρία Paragon γιορτάζει την 25 επέτειο της και προσφέρει εντελώς δωρεάν το δημοφιλές πρόγραμμά της, Hard Disk Manager. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαχείρισης σκληρών δίσκων για Windows, το οποίο ενσωματώνει τρία διαφορετικά εργαλεία στο ίδιο περιβάλλον.

Αρχικά, μέσω του Hard Disk Manager μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε partition στους σκληρούς μας δίσκους. Παράλληλα, μέσω του HDM μπορούμε να πάρουμε ολικό backup ενός σκληρού δίσκου, κάποιων αρχείων και έπειτα να τα προστατέψουμε με κωδικό. Φυσικά, με το ίδιο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε και restore κάποιο backup.

Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία Wipe. Πρόκειται για μία διαδικασία διαγραφής δεδομένων μέσα από έναν σκληρό δίσκο, εφαρμόζοντας αρκετούς αλγορίθμους, ώστε να διασφαλιστεί πως κανένας δεν θα μπορέσει να τα ανακτήσει. Όπως είναι λογικό, υπάρχουν και επιλογές για πιο γρήγορη διαγραφή του περιεχομένου ενός δίσκου.


Βρείτε το πρόγραμμα: Paragon Hard Disk Manager


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram