[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το δημοφιλές πρόγραμμα Hard Disk Sentinelfree hard disk sentinel limited time offer


Τις περισσότερες φορές σας έχουμε συνηθίσει σε προσφορές που αφορούν δωρεάν παιχνίδια, ωστόσο στόχος μας είναι να σας ειδοποιούμε για ότι μπορεί να είναι χρήσιμο και δωρεάν. Αυτή την φορά έχουμε κάτι εκπληκτικό, μία προσφορά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ο λόγος για το πασίγνωστο πρόγραμμα παρακολούθησης υγείας σκληρών δίσκων, Hard Disk Sentinel. Με αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε και να τεστάρουμε την υγεία των σκληρών μας δίσκων για να τους προλάβουμε πριν χαλάσουν. Φυσικά το πρόγραμμα μπορεί και να επισκευάσει κάποια από τα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν σε σκληρούς δίσκους.

Το Hard Disk Sentinel υποστηρίζει παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους (HDD), υβριδικούς (SSHD), αλλά και Solid State Drives (SSD). Για να το κάνετε δικό σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Βρείτε το πρόγραμμα: Hard Disk Sentinel

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram