[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το παιχνίδι αγώνων με πυρομαχικα Death Track Resurrection

death track free pc game indiegala

Το γνωστό κατάστημα Indiegala χαρίζει ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για το Death Track: Resurrection, ένα παιχνίδι αγώνων για υπολογιστές με αρκετή δράση.

Οι αγώνες λαμβάνουν χώρο σε ένα δυστοπικό μέλλον, με τα αθλήματα να έχουν αντικατασταθεί με πιο βίαια αντίγραφά τους, τα οποία προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση. Στο μεγάλο πρωτάθλημα οι παίκτες πρέπει να οδηγήσουν και να επιβιώσουν στους σκληρούς αγώνες.

Οι πίστες του παιχνιδιού είναι διαφορετικές πόλεις μέσα στις οποίες γίνονται αγώνες. Ανάμεσά τους το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη, η Πράγα, το Τόκιο, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Στο παιχνίδι υπάρχουν δέκα διαφορετικά οχήματα, με επιλογές για αναβάθμιση των όπλων τους.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Death Track: Resurrection

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram