[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το φανταστικό παιχνίδι F1 2018

δωρεάν παιχνίδι f1 2018Το αγαπημένο μας ψηφιακό κατάστημα Humble Bundle μας χαρίζει ένα φανταστικό παιχνίδι για υπολογιστές, μέσω του Steam. Ο λόγος για το F1 2018 της Codemasters.
Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα παιχνίδι αγώνων που είναι αφιερωμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Ο τίτλος έχει εξελιγμένο gameplay που προσπαθεί να μεταφέρει την εμπειρία της οδήγησης ενός μονοθεσίου, αλλά ταυτόχρονα να είναι και προσβάσιμο για νέους παίκτες. Το F1 2018 έχει όλους τους οδηγούς, τα αυτοκίνητα, τις ομάδες και τις πίστες του πρωταθλήματος της F1. Φυσικά, ο παίκτης μπορεί να παίξει έναν αγώνα, ένα πρωτάθλημα, να ξεκινήσει μία καριέρα ή ακόμη και να παίξει online με πραγματικούς αντιπάλους.

Για να το κάνετε δικό σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στο Humble Bundle και να το προσθέσετε για πάντα στην συλλογή σας.

Αποκτήστε το παιχνίδι: F1 2018

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram