[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες μόνο ημέρες στο Steam το παιχνίδι γρίφων Magrunner Dark Pulse

free steam game magrunner dark pulse


Το ψηφιακό κατάστημα της Valve, Steam, σε συνεργασία με την Frogwares γιορτάζουν τα 20ά γενέθλια της εταιρίας και προσφέρουν εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι της δεύτερης. Πρόκειται για το Magrunner: Dark Pulse ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2013 και έλαβε θετικές κριτικές.

Στο Magrunner Dark Pulse καλούμαστε να λύσουμε αρκετούς γρίφους με την βοήθεια του μαγνητικού μας γαντιού. Ο τίτλος λαμβάνει μέρος σε έναν φανταστικό κόσμο, στον οποίο κυριαρχεί το τέρας Cthulhu, εμπνευσμένο από τον H.P. Lovecraft.  Το παιχνίδι διαθέτει έξυπνους γρίφους και είναι αρκετά καλοφτιαγμένο, όσον αφορά τον τεχνικό του τομέα. Τέλος, δεν απαιτεί να έχουμε στην κατοχή μας δυνατό υπολογιστή και τρέχει και σε πιο αδύναμα συστήματα.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 27 Αυγούστου στις 20:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Magrunner Dark Pulse

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram