[Προσφορά]: Δωρεάν το ιαπωνικό παιχνίδι Unforgiving Trials: The Darkest Crusade

free pc game Unforgiving Trials: The Darkest Crusade

Το ψηφιακό κατάστημα Indiegala συνεχίζει να μας καλομαθαίνει, χαρίζοντας μας ακόμη ένα παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτήν την φορά, σειρά είχε το Unforgiving Trials: The Darkest Crusade.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό JRPG, με τον παίκτη να έχει το δικό του party τεσσάρων χαρακτήρων. Φυσικά, εμείς διαλέγουμε την σύσταση της ομάδας μας επιλέγοντας ανάμεσα στις 12 διαφορετικές κλάσεις. Η ιστορία του Unforgiving Trials είναι αρκετά συνηθισμένη για ιαπωνικό παιχνίδι, με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να εξουδετερώσει το κακό που έχει κατακλύσει τον κόσμο. Στον δρόμο του θα συναντήσει περισσότερα από 30 bosses τα οποία και θα νικήσει χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες ικανότητες κάθε χαρακτήρα, ανάλογα με την κλάση του. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά απλά, ωστόσο δεν αφήνουν τον παίκτη να βαρεθεί, λόγω της ποικιλίας που υπάρχει στον κόσμο του παιχνιδιού.
 
Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Unforgiving Trials: The Darkest Crusade

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram