[Προσφορά]: Δωρεάν το τρίτο παιχνίδι της σειράς Theatre of War

δωρεάν το παιχνίδι στρατηγικής για υπολογιστές theatre of war 3 korea


Το αγαπημένο μας Indiegala χαρίζει ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές. Ο λόγος για το Theatre of War 3: Korea, το παιχνίδι της γνωστής σειράς στρατηγικής. Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες η σελίδας είχε προσφέρει το πρώτο Theatre of War.

Στο τρίτο παιχνίδι, οι παίκτες μεταφέρονται στο μέτωπο της Κορέας, την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, την δεκαετία του 1950. Το παιχνίδι διαθέτει δύο διαφορετικά campaigns, το πρώτο αφορά την Βόρεια Κορέα, ενώ το δεύτερο επικεντρώνεται στην Αμερική. Όπως πάντα οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους πάρα πολλές μονάδες τις οποίες πρέπει να διοικήσουν σωστά για να φέρουν εις πέρας τις αποστολές τους. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι εδώ έχουμε αρκετές νέες μονάδες, κανόνια, ελικόπτερα και μηχανικούς! Τέλος, οι τοποθεσίες που διεξάγονται οι μάχες θυμίζουν έντονα Κορέα, με μεγάλα κτήρια και πεδιάδες.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Theatre of War 3: Korea

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram