[Προσφορά]: Η Sega γίνεται 60 χρονών και χαρίζει 4 παιχνίδια για Steam

sega 60 anniversary free steam games pc golden axe

Η γνωστή εταιρία Sega κλείνει 60 χρόνια ιστορίας. Εξήντα χρόνια γεμάτα παιχνίδια, έχοντας αφήσει πίσω τίτλους όπως ο Sonic, Yakuza, Golden Axe, Football Manager, Total War, αλλά και κονσόλες που αγαπήθηκαν από πολλούς όπως το Master System, το Mega Drive και το, για πολλούς αδικοχαμένο, Dreamcast.
 
Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της ανά τον κόσμο και να γιορτάσει τα γενέθλιά της, η Sega χαρίζει 4 παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω της πλατφόρμας του Steam. Πρόκειται για το Endless Zone, Street of Kamurocho, Amor of Heroes και το Golden Axed. Το τελευταίο είναι και το πιο ενδιαφέρον από τα τέσσερα, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που προέκυψε από υλικό που διασώθηκε από ένα ακυρωμένο παιχνίδι συνέχεια του κλασσικού Golden Axe.

Για να τα κάνετε δικά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας στο Stream μέσω των παρακάτω συνδέσμων, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Βρείτε τα παιχνίδια στο Steam:

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram