[Προσφορά]: Δωρεάν απεριόριστα MB και λεπτά ομιλίας από την Vodafone εξαιτίας της βλάβης

προβλημα ιντερνετ vodafone

Πριν μία μέρα η Vodafone αντιμετώπισε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο άφησε για αρκετές ώρες πολλούς συνδρομητές της χωρίς internet και σταθερή τηλεφωνία, ενώ επηρέασε και τη κινητή τηλεφωνία της εταιρίας. Αργότερα η εταιρία προέβη σε ανακοίνωση όπου αποκάλυψε πως υπήρξε ταυτόχρονο κόψιμο της οπτικής ίνας του δικτύου της σε 3 οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Κροατία).

Θέλοντας να επανορθώσει και να διευκολύνει τους συνδρομητές της η εταιρία ανακοίνωσε πως χαρίζει εντελώς δωρεάν απεριόριστα MB για 7 ημέρες σε όλους τους πελάτες της, είτε έχουν αριθμό συμβολαίου, είτε απλό καρτοκινητό.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε με SMS Α στο 1252. Σε ελάχιστα λεπτά θα ενημερωθείτε για την ενεργοποίηση της προσφοράς. Η προσφορά πρέπει να ενεργοποιηθεί έως τις 8/10/2020.

Ταυτόχρονα από τις 2/10 οι συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής της εταιρίας θα έχουν δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10.  Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram