Προσφορά σε Windows 10 και Microsoft Office

Windows 10 και Office σε προσφορά

Το διαδικτυακό κατάστημα g2deal θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10 και σουίτες γραφείου Microsoft Office. Τα αγορασμένα κλειδιά έρχονται απευθείας στο email σου χωρίς χρονοτριβές και μπορείς άμεσα να ενεργοποιήσεις το προϊόν που μόλις αγόρασες. 

Σε συνεργασία με το g2deal εξασφαλίσαμε επιπλέον έκπτωση σε Windows 10 και Microsoft Office, χάρη στο κουπόνι DW18, που καλείσαι να αντιγράψεις και να επικολλήσεις στο ειδικό κενό πεδίο κατά την αγορά του προϊόντος. 

Επομένως, με το κουπόνι DW18 μπορείς να κάνεις τις αγορές σου στα παρακάτω προϊόντα: 

Μόνο Windows 10

Μόνο Office

Office και Windows (πακέτο)

Τα Windows 10 και τα Office μπορεις να τα κατεβάσεις εντελώς δωρεάν από τα επίσημα sites της Microsoft. Παρακάτω σου δίνω τις επιλογές αυτές ώστε να τα έχεις έτοιμα, για όταν σου ζητηθεί το κλειδί ενεργοποίησης που μόλις αγόρασες:


Αξίζει να αναφερθεί πως αγοράζοντας με PayPal, έχετε την ασφαλέστερη μέθοδο πληρωμής στον κόσμο! Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών του g2deal στο service@g2deal.com.

Σημείωση: Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram