Path of Exile: Δοκιμάζουμε το γνωστό και απαιτητικό online Αction/RPG που "άφησε" εποχή

Path of Exile


Το Path of Exile μπορεί να μην "σαγήνεψε" άμεσα το κοινό με το που κυκλοφόρησε στα PC τον Οκτώβριο του 2013, παρ' όλα αυτά με επιμονή και υπομονή, η Grinding Gear Games, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το παιχνίδι με έδρα την Νέα Ζηλανδία, κατάφερε να το φέρει στο προσκήνιο και να μονοπωλήσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον της αγοράς μέσα στο 2015, κυρίως λόγω της online προσβασιμότητάς του, αλλά και των αριστουργηματικών Diablo-like μηχανισμών του.

Η Grinding Gear Games έπειτα "έχτισε" πάνω σε αυτή την επιτυχία της και παράλληλα, μαζί με ταυτόχρονες αποτυχίες άλλων παιχνιδιών του ίδιου είδους, το Path of Exile εγκαταστάθηκε στην κορυφή του είδους και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να κουνηθεί από εκεί.

Την μεγάλη επιτυχία στα PC, η Grinding Gear Games την ακολούθησε με διαδοχικά λανσαρίσματα του παιχνιδιού σε άλλες πλατφόρμες. Πέρα από την κυκλοφορία στο Epic Games Store για PC, το παιχνίδι το 2017 ήρθε και στο PS4 (πλέον και στο PS5) και το 2019 στο Xbox One (πλέον και στο Series X), χωρίς δυστυχώς όμως να υποστηρίζεται η λειτουργία cross-play και cross-save ανάμεσα στις πλατφόρμες.

Αν θέλετε λοιπόν να περιπλανηθείτε σε έναν τεράστιο και ομολογουμένως διασκεδαστικό κόσμο, δεν έχετε παρά να κάνετε download το Path of Exile. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Grinding Gear Games έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο expansion, με όνομα "The Heist".

Κατασκευαστής: Grinding Gear Games
Πηγή: Path of Exile
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος 


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram