Εpic Game Store: Δωρεάν κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις γιορτές!

Εpic Coupon


Το μεγάλο εκπτωτικό πανηγύρι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ξεκίνησε, με την Epic Games να σέρνει πρώτη τον χορό με το Holiday Sale 2020, στο οποίο βρίσκουμε εκπτώσεις μέχρι και 75% σε παιχνίδια για PC.

Το συγκεκριμένο event θα ισχύει μέχρι και της 7 Ιανουαρίου και παράλληλα η Epic Games προσφέρει σε όλους τους χρήστες της και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ. Για να λάβουμε το συγκεκριμένο κουπόνι αρκεί να συνδεθούμε στο Epic Games Store (ή να δημιουργήσουμε έναν νέο λογαριασμό αν δεν έχουμε ήδη), να μεταβούμε στην σελίδα της προσφοράς και απλώς να πατήσουμε το αντίστοιχο κουμπί ώστε να προστεθεί στον λογαριασμό μας. 

Η προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, οπότε ας διαβάσουμε λίγο και τα ψιλά γράμματα:

Το συγκεκριμένο εκπτωτικό κουπόνι είναι μοναδικό για κάθε χρήστη, λήγει μαζί με το Holiday Sale 2020, δηλαδή στις 7 Ιανουαρίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές παιχνιδιών από 15 ευρώ και άνω (τελική τιμή μετά από οποιαδήποτε έκπτωση). 

Το κουπόνι επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για παιχνίδια που υπάρχουν ήδη στο ψηφιακό store και όχι για in-game αγορές ή προ-παραγγελίες παιχνιδιών που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, ή ακόμα και αγορές DLC ή Expansion Pass. 

Κατά την αγορά ενός παιχνιδιού, ένα βήμα πριν την πληρωμή και το Checkout, το εκπτωτικό κουπόνι θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, προσφέροντάς μας δηλαδή την έκπτωση, χωρίς όμως να χρειαστεί να πατήσουμε κάτι εμείς. Αρκεί βεβαίως η αγορά μας να πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. 

Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram