Δωρεάν το The Witcher: Enchanced Edition στο GOG

The Witcher: Enchanced Edition

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη (και ιδιαίτερα καθυστερημένη) κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, η CD Project RED το γιορτάζει και δίνει δωρεάν μέσω του GoG Galaxy ένα ψηφιακό αντίτυπο για PC του The Witcher: Enchanced, του παιχνιδιού δηλαδή που τα ξεκίνησε όλα και έθεσε την πολωνική εταιρεία σε αυτό το επιτυχημένο μονοπάτι του σήμερα.

To παιχνίδι κοστίζει κανονικά 8.5 ευρώ και η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει, χωρίς όμως να υπάρχει ανακοίνωση για την διάρκειά της. Το Cyberpunk 2077 πάντως αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, οπότε σίγουρα το The Witcher: Enchanced Edition θα είναι δωρεάν μέχρι τότε.  

To GoG Galaxy είναι το DRM free ψηφιακό store PC παιχνιδιών της πολωνικής CD Project RED, δημιουργών της σειράς The Witcher. Για να κάνουμε εγγραφή, αρκεί να μεταβούμε στην σελίδα της υπηρεσίας και να έχουμε ένα e-mail ή ένα Facebook λογαριασμό. Το store περιέχει όπως είθισται και τον δικό του launcher.

Προσθέστε στον λογαριασμό σας το παιχνίδι:

Μέγεθος
: 15 GB ελεύθερα
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 και πάνω
Κατασκευαστής: CD Project RED
Πηγή: GoGalaxy
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram