Η Epic Games προσφέρει ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα για 15 ημέρες - «City: Skylines» το πρώτο

City: Skylines


Εpic Games, στα πλαίσια του γιορτινού Holiday Sale 2020 χαρίζει καθημερινά games για PC!

Από σήμερα και για 15 ημέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, το Epic Game Store θα δίνει και από ένα δωρεάν παιχνίδι! Για να τα αποκτήσουμε, αρκεί φυσικά να μπαίνουμε καθημερινά στο store και να το προσθέτουμε στον λογαριασμό μας. Η ανανέωση των παιχνιδιών γίνεται κάθε μέρα στις έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας και αν δεν προλάβουμε να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας μέχρι εκείνη την στιγμή, τότε το χάνουμε. 

Το City: Skylines, ένα εξαιρετικό City-Builder, θα είναι το πρώτο παιχνίδι ήδη προσφέρεται δωρεάν με αυτήν την δεκαπενθήμερη προσφορά. Το City: Skylines θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις έξι το απόγευμα.

Το μόνο που μας μένει να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και το 2 factor authentication. ► Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games.

Πρόσθεσε το παιχνίδι στον λογαριασμό σου: 

Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram