[Προσφορά GoG]: Το GoG ντύνεται Άγιος Βασίλης χαρίζει το φανταστικό Metro Last Light

 
 
δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές metro fps

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα GoG χαρίζει ένα φανταστικό παιχνίδι για υπολογιστές. Ο λόγος για το αγαπημένο Metro Last Light, και μάλιστα την ανανεωμένη Redux έκδοσή του.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζεται ήδη τον γνωστό τίτλο της 4Α Games που κυκλοφόρησε το 2014. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που εξελίσσεται στο μετρό της Ρωσσίας, το έτος 2034, μετά από μία μεγάλη καταστροφή. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο του Artyom και καλείτε να ολοκληρώσει την αποστολή του, έρχομενος σε επαφή τόσο με διάφορες "συντεχνίες" και κοινότητες που έχουν αναπτυχθεί υπογείως, όσο και με τα μεταμορφωμένα τέρατα που βρίσκονται στην επικίνδυνη επιφάνεια.

Το Metro Last Light αγαπήθηκε από πολλούς για το καλοδουλεμένο gameplay του και την παγωμένη, σοβιετική ατμόσφαιρά του. Παράλληλα η ιστορία του Artyom παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, ενώ το εκπληκτικό soundtrack δένει όλα τα παραπάνω.
 
Για να το κάνετε δικό σας αρκεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή μέσω του προγράμματος GoG Galaxy. Βιαστείτε γιατί η προσφορά διαρκεί μόλις 24 ώρες!
 
Αποκτήστε το παιχνίδι: Metro Last Light Redux

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram