[Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την Epic Games]: Δωρεάν το indie παιχνίδι «Inside»

Δωρεάν το Indie παιχνίδι “inside“
Η Εpic Games, στα πλαίσια του γιορτινού Holiday Sale 2020 χαρίζει καθημερινά games για PC!
Για συνολικά 15 ημέρες, δηλαδή μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, το Epic Game Store θα δίνει και από ένα δωρεάν παιχνίδι! Για να τα αποκτήσουμε, αρκεί φυσικά να μπαίνουμε καθημερινά στο store και να το προσθέτουμε στον λογαριασμό μας. Η ανανέωση των παιχνιδιών γίνεται κάθε μέρα στις έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας και αν δεν προλάβουμε να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας μέχρι εκείνη την στιγμή, τότε το χάνουμε. 

Το Inside είναι ένα indie puzzle-platformer παιχνίδι από την Playdead που κυκλοφόρησε το 2016 και αφορά ένα κυνηγημένο και μόνο του αγόρι, το οποίο γίνεται ο πρωταγωνιστής μιας σκοτεινής υπόθεσης. Το Inside είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι και την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις έξι (18:00) το απόγευμα. 

Το μόνο που μας μένει να κάνουμε, είναι να προσθέσουμε το παιχνίδι στον λογαριασμό μας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου, ενώ θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και το 2 factor authentication. ► Δωρεάν εγγραφή στην Epic Games.

Πρόσθεσε το παιχνίδι στον λογαριασμό σου: 


Συντάκτης του άρθρου
: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram