[Προσφορά] - Σφάξτε ορδές από ζόμπι στο εκρηκτικό Blackout Z: Slaughterhouse Edition

free steam game give away


Το μεγαλύτερο ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών για υπολογιστές, το Steam, μας χαρίζει ακόμη έναν τίτλο για τη συλλογή μας. Ο λόγος για το Blackout Z: Slaughterhouse Edition, ένα top-down shooter με εκρηκτικό ρυθμό.

Ο παίκτης βρίσκεται σε ένα κατεστραμμένο κόσμο και αντιμέτωπος με εκατοντάδες ζόμπι. Στόχος του είναι να σκοτώσει όσα περισσότερα, αποφεύγοντας κινδύνους. Φυσικά, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο απλά. Ο φακός μας έχει μπαταρίες, οι οποίες αδειάζουν και χρειάζεται να τις ανανεώνουμε, βρίσκοντας νέες μέσα στα επίπεδα. . 
 
Το gameplay του τίτλου είναι άκρως εθιστικό κάτι που το κάνει το απόλυτο παιχνίδι για όταν έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι δε, πως πρόκειται για παιχνίδι φτιαγμένο αποκλειστικά ένα άτομο.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 4 Ιανουαρίου στις 18:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Blackout Z: Slaughterhouse Edition

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram