[Προσφορά]: Δωρεάν το ατμοσφαιρικό παιχνίδι μυστηρίου Corrosion Cold Winter Testing

δωρεάν παιχνίδι μυστηρίου και εξερεύνησης για υπολογιστές

Το αγαπημένο μας ψηφιακό κατάστημα Indiegala συνεχίζει να μας καλοπιάνει προσφέροντας ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το Corrosion Cold Winter Waiting είναι η πρόταση για αυτή την εβδομάδα!
 
Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι μυστηρίου και εξερεύνησης. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο ενός σερίφη που καλείται να διελευκάνει ένα αυτοκινητιστικό ατυχημα. Ο Alex Truman, όπως ονομάζεται ο πρωταγωνιστής, βρίσκει το θύμα του ατυχηματος και έπειτα καλείται να σύνδεσει όλα τα κομμάτια του παζλ ώστε να ρίξει φως στην περίεργη ατμόσφαιρα.
 
Ολόκληρο το παιχνίδι εξελίσσεται κάτω από ένα μυστήριο σπίτι στην εξοχή, με την ατμόσφαιρα να είναι παγωμένη και αποτρεπτική. Θα τα καταφέρει ο Alex να επιβιώσει και να αποκαλύψει τελικά τι συνέβη;

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Corrosion: Cold Winter Testing

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και