[Προσφορά Steam]: Δωρεάν για μόνο μία μέρα το τρελό παιχνίδι Ultimate Epic Battle Simulator

Free steam game pc key

Το Steam, μετά από καιρό, επιστρέφει στα δώρα και αρχίζει να μας καλοπιάνει. Η αρχή γίνεται με ένα τρελό sandbox παιχνίδι για υπολογιστές, το Ultimate Epic Battle Simulator.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι-πειραματισμού, στο οποίο φέρνουμε αντιμέτωπους διάφορους στρατούς για να δούμε πως θα εξελισσόταν μία μάχη. Μπορούν 20 στρατιώτες του Β' Παγκοσμίου πολέμου να τα βάλουν με 11.000 Ρωμαίους Λεγεωνάριους; Μπορούν 5 ιππότες να σκοτώσουν 20 ορκ; Θα τα καταφέρουν τα κοτόπουλα εναντίων των στρατιωτών; 
 
Όπως θα καταλάβατε, τα σενάρια είναι άπειρα και μόνο φράγμα είναι η δύναμη του επεξεργαστή μας. Μετά τις 10.000 μονάδες στο πεδίο της μάχης πολλοί επεξεργαστές αρχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα. Ενδιαφέρον είναι πως μπορούμε να επηρεάσουμε την εξέλιξη μίας μάχης δίνοντας εντολές σε μονάδες, ώστε να δούμε αν υπό την καθοδήγησή μας τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά.

Για να κάνετε το UEBS δικό σας, αρκεί να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας στο Steam μέχρι τις 19:00 την 1η Φεβρουαρίου, εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Κάνε δικό σου το Ultimate Epic Battle Simulator


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram