[Προσφορά]: Δωρεάν το Whispering Willows ένα adventure παιχνίδι με ιδιαίτερη πρωταγωνίστρια

δωρεάν παιχνίδι adventure από indiegala

Για ακόμη μία φορά το Indiegala "κουβαλάει" και μας χαρίζει ακόμη ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για υπολογιστές. Μπορεί οι τίτλοι που δίνονται να μην έχουν την αίγλη αυτών που δίνει το Epic Games Store, θυμίζουμε πως δίνει το Star Wars Battlefront II, ωστόσο εδώ έχουμε πιο ανεξάρτητες παραγωγές, με πρωτότυπα θέματα και μηχανισμούς, ενώ έχουμε παιχνίδια που τρέχουν και σε πιο αδύναμους υπολογιστές.

Το Whispering Willows είναι ένα ιδιαίτερο adventure παιχνίδι, που εξελίσσεται στις δύο διαστάσεις. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο της νεαρής Elena Elkhorn η οποία αναζητεί τον πατέρα της μέσα στην έπαυλη Willows. H Elena χρησιμοποιεί ένα μεταγιόν για να περιηγηθεί στην έπαυλη, το οποίο της δίνει και μία περίεργη ικανότητα. Μέσω αυτού, μπορεί να κάνει αστρική προβολή του εαυτού της, Κάτι που είναι και το κλειδί για τους περισσότερους γρίφους που θα συναντήσει στον δρόμο της. Πέρα από τα όμορφα εικαστικά, ο τίτλος έχει ένα δουλεμένο soundtrack που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της έπαυλης.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: Whispering Willows

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram