[Προσφορά]: Κάντε δικό σας το Assassin's Creed Chronicles China εντελώς δωρεάν

δωρεάν assassins creed

Επιστροφή στα δώρα για την Ubisoft και αυτή γίνεται με εμφατικό τρόπο. Η γνωστή εταιρία χαρίζει ένα παιχνίδι από την δημοφιλής σειρά Assassin's Creed, για να είναι για πάντα στη συλλογή μας.

Ο λόγος για το Assassin's Creed Chronicles China, το οποίο μπορείτε να κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για έναν τίτλο που λαμβάνει χώρα στην αυτοκρατορική Κίνα. Όπως και οι υπόλοιποι τίτλο Chronicles, έτσι και εδώ η δράση εξελίσσεται σε 2.5D διαστάσεις.
 
Ο παίκτης καλείτε να περιηγηθεί σε στέγες και δρόμους, παραμένοντας κρυμμένος και χρησιμοποιώντας διάφορα κόλπα για να μην γίνει αντιληπτός από τους εχθρούς. Η κίνηση μέσα στο περιβάλλον είναι τρομερά ομαλή, ενώ η απόδοση της Κίνας στις δύο διαστάσεις θα λέγαμε πως είναι άριστη. Παράλληλα, λόγω της 2.5D αισθητικής, ο τίτλος μπορεί να τρέξει και σε παλαιότερους υπολογιστές που ίσως να μην σηκώνουν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς.

Για να κάνετε δικό σας το Assassin's Creed Chronicles China, θα χρειαστεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας στο Uplay, μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Η προσφορά θα παραμείνει ενεργή έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Κάντε δικό σας το παιχνίδι: Assassin's Creed Chronicles China


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram