[Προσφορά]: Δωρεάν το συνεργατικό We Were Here παιχνίδι για PlayStation 4

we were here

Σε μία κίνηση-έκπληξη η Sony χαρίζει εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι που μόλις έγινε διαθέσιμο για PlayStation 4. Ο λόγος για το We Were Here, το οποίο μπορεί να γίνει δικό μας για πάντα, μέσω του PlayStation Store.

Το We Were Here είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι με γρίφους που είναι ιδανικό για παιχνίδι με φίλους. Οι παίκτες καλούνται να αποδράσουν από κάπου και στα χέρια τους έχουν μόνο δύο walkie-talkie. Φυσικά θα πρέπει να τα συγχρονίσουν και έπειτα να συνεργαστούν με στόχο να λύσουν τους γρίφους, να εξερευνήσουν το περιβάλλον και τελικώς να αποδράσουν.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς We Were Here τοποθετεί τους παίκτες - εξερευνητές της Ανταρκτικής σε μία χιονοθύελλα, ενώ βρίσκουν σε ένα μυστηριώδες κάστρο. Μπαίνοντας σε αυτό χωρίζονται, όμως την συνέχεια δεν θα σας την αποκαλύψουμε!

Για να κάνετε δικό σας το We Were Here αρκεί να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας μέσα από την σελίδα του στο PlayStation Store, φυσικά το ίδιο απαιτείται και από τον φίλο - συνεργάτη σας.

Βρες το παιχνίδι: We Were Here


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram