Εκπληκτικές προσφορές σε Microsoft Office και Windows 10 από την Godeal24

Προσφορά σε Windows 10 και Office 2019

Μερικές από τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο Κορονοϊός είναι η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία. Όπως φαίνεται, αυτό ήρθε για να μείνει και στη μετά - κορονοϊου εποχή, γιατί κακά τα ψέματα, υπάρχουν και θετικά πράγματα στην εξ' αποστάσεως εργασία. Οι χρόνοι μετακίνησης, η ανάγκη για εργασιακό χώρο και το κόστος διαχείρισης μειώνονται, καθιστώντας μια καλή επιλογή τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη.

Για να μειωθεί ακόμα περισσότερο αυτό το κόστος, η Godeal24 ξεκίνησε εκπληκτικές προσφορές σε λογισμικό. Με εκπτώσεις σε γνήσιες άδειες για Windows 10 Pro και Microsoft Office, όλοι θα μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Πάμε να δούμε τις προσφορές και μην ξεχάσεις να βάλεις τον κωδικό προσφοράς:

Μεμονωμένες προσφορές


Πακέτα προσφορών
(όλα με με τον κωδικό: SGO62)


Επιπλέον προσφορές σε:


Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram