Προσφορές σε Microsoft Office και Windows 10

Προσφορές σε Windows 10 και Microsoft OfficeΤο κατάστημα Goodoffer24 το γνωρίζετε εδώ και αρκετό καιρό μέσα από το site μας και ήδη έχει γίνει η πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft!
Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν κλειδιά προς πώληση για Windows 10 και Office, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Αυτή τη φορά, το Goodoffer24 λανσάρει μια γκάμα από προσφορές με 30% επιπλέον έκπτωση χάρη στο κουπόνι που εξασφαλίσαμε σε λογισμικά της Microsoft όπως είναι τα Office και τα Windows ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί σε εκπληκτικές προσφορές.

Εκπτώσεις έως 30% σε Windows 10/Office

Για να αποκτήσετε την έκπτωση, χρησιμοποιείτε το κουπόνι: GW30 στις αγορές σας και απολαμβάνετε μειωμένες τιμές για Windows 10 και όλες τις εκδόσεις του Office (2016 και 2019).

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το κουπόνι: GW30 στα ακόλουθα:

Windows 10 προσφορές

Office 16 και Office 19 προσφορές

Windows 10 και Office (πακέτο)

Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα Goodoffer24 βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.


Πως κατεβάζω και ενεργοποιώ τα Windows 10 / Office 2016/2019

 Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω εφαρμογών από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Goodoffer24. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις των Windows 10 στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε. Το αντίθετο συμβαίνει με τα Microsoft Office, πρώτα βάζουμε το κλειδί που αγοράσαμε, και μετά κατεβάζουμε τις εκδόσεις του. 

Κατεβάστε τα λογισμικά που σας ενδιαφέρουν από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft:


Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στο service@goodoffer24.com

Σημείωση: Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram