[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν το εκρηκτικό Kick Ass Commandos!

δωρεάν παιχνίδι indiegala για υπολογιστές

Το ψηφιακό κατάστημα Indiegala χαρίζει ακόμη ένα παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για το Kick Ass Commandos, έναν τρομερά διασκεδαστικό τίτλο από την Anarchy Enterprises.

Στο Kick Ass Commandos τα πράγματα είναι απλά. Παίρνουμε το πολυβόλο μας, το φλογοβόλο, έναν εκτοξευτή ρουκετών και λίγες χειροβομβίδες και ορμάμε στις αντίπαλες βάσεις. Μέσα σε αυτές βρίσκονται αιχμάλωτοι commando, οι οποίοι θα προστεθούν στην ομάδα μας μόλις τους ελευθερώσουμε. Στόχος μας; Να τους σώσουμε όλους σκοτώνοντας οποιονδήποτε εμφανιστεί στο δρόμο μας.

Ο τίτλος διαθέτει πολύ όμορφο retro εικαστικό και παρότι μοιάζει αστείος έχει μία βασική πλοκή. Κάθε commando έχει την δική του ιστορία. Όσον αφορά το gameplay, με μία λέξη αυτό είναι εκρηκτικό. Στα θετικά του τίτλου και οι χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, καθώς μπορεί να τρέξει και σε παλαιότερα συστήματα, άνετα.
 
Για να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala.

Βρείτε το παιχνίδι: Kick Ass Commandos

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram