[Προσφορά Indiegala]: Δωρεάν το πολεμικό παιχνίδι στρατηγικής Theatre of War 3: Korea

δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής πολεμικό
 
Το ψηφιακό κατάστημα Indiegala χαρίζει ακόμη ένα παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για το Theatre of War 3: Korea, τον τρίτο κατά σειρά τίτλο της πολεμικής σειράς παιχνιδιών στρατηγικής!

Στο Theatre of War 3 βρισκόμαστε στον Κορεατικό Πόλεμο, στο 1950. Ως αποτέλεσμα του Ψυχρού Πολέμου οι παίκτες καλούνται να συμμετάσχουν στην πρώτη σύρραξη που λαμβάνει χώρα στη κορεατική χερσόνησο ενώ λίγο αργότερα μπορούν να ακολουθήσουν τα γεγονότα και από τα μάτια των ΗΠΑ. Όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς ο παίκτης πρέπει να διαχειριστεί σωστά τα καύσιμα και τα πυρομαχικά του για να βγει νικητής στις μάχες που εξελίσσονται στο παιχνίδι. 
 
Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς εισάγονται αρκετές νέες μονάδες, νέα όπλα και πυρομαχικά, αλλά και οχήματα όπως τα μεταγωγικά ελικόπτερα.Παράλληλα ο δημιουργός σεναρίων επιβεβαιώνει πως δεν θα βαρεθούμε ποτέ, ενώ για πρώτη φορά στη σειρά η ιστορία επηρεάζεται από τα αποτελέσματα κάθε μάχης!
 
Για να το κάνετε δικό σας εντελώς δωρεάν, αρκεί να το προσθέσετε στη συλλογή σας μέσω της σελίδας του στο Indiegala.

Βρείτε το παιχνίδι: Theatre of War 3: Korea

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram