Καζαντζάκης - Δείτε δωρεάν την αυτοβιογραφική ταινία του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα

δείτε δωρεάν ταινία online

Ακόμη μία Κυριακή φτάνει στο τέλος της και ήρθε η ώρα για πρόταση ταινίας, νόμιμα και δωρεάν, όπως πάντα! Για άλλη μία φορά θα εμπιστευτούμε την ψηφιακή ταινιοθήκη της ΕΡΤ, μέσα στην οποία βρίσκεται η ταινία Καζαντζάκης.

Πρόκειται για μία αυτοβιογραφική ταινία που αφηγείται την ζωή του σπουδαίου συγγραφέα. Ο Νίκος Καζαντζάκης είχε γράψει, ανάμεσα σε άλλα, το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα «Αναφορά στον Γκρέκο», πάνω στο οποίο βασίζεται και η ταινία.

Ο Καζαντζάκης μέσα από πολλά ταξίδια και αναζητήσεις προσπαθεί να κατανοήσει τον Χριστό και τον Βούδα, για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ζωή είναι μία ανηφόρα που όλοι μας πρέπει να την ανεβούμε με αξιοπρέπεια και ανδρεία. Μεγάλος υπερασπιστής της ελευθερίας κάθε ανθρώπου αλλά και των αξιών της ζωής.

Η ταινία βασίζεται σε σενάριο του Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αθερίδης, Στέφανος Ληναίος, Νίκος Καρδώνης, Ζέτα Δούκα, Στάθης Ψάλτης και πολλοί ακόμη! Τέλος, η ταινία έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου σε όλον τον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν και νόμιμα την ταινία Καζαντζάκης σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 27 Μαϊου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Καζαντζάκης

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram