[Προσφορά Steam]: Δωρεάν για μόνο μία μέρα το δημοφιλές Little Nightmares

steam giveaway little nightmares

Μπορεί το Steam να μην χαρίζει συνεχώς παιχνίδια, όπως η Epic, αλλά όταν το κάνει, αυτά πάντα είναι αξιόλογα. Το τελευταίο δώρο της πλατφόρμας είναι το γνωστό Little Nightmares, ένας ιδιαίτερος και ποιοτικός horror τίτλος.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο παιχνίδι που αγαπήθηκε από πολλούς. Η διαφορά του Little Nightmares με άλλους horror τίτλους είναι πως χειριζόμαστε έναν μικρό ήρωα, ο οποίος περιηγείται μέσα σε κανονικά περιβάλλοντα. Η Six όπως είναι το όνομα της ηρωίδας, καλείτε να αντιμετωπίσει πολλούς από τους εφιάλτες της και να καταφέρει να αποδράσει από αυτούς. Εντυπωσιακά σκηνικά, απίστευτη ατμόσφαιρα και προσεγμένο gameplay έκαναν τους παίκτες να αγαπήσουν το Little Nightmares!

Για να κάνουμε το Little Nightmares δικό μας, αρκεί να το προσθέσουμε στον λογαριασμό μας στο Steam μέχρι τις 20:00 στις 30 Μαΐου , εντελώς δωρεάν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Κάνε δικό σου το Little Nightmares

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram