[Προσφορά]: Δωρεάν ένα εκπληκτικό Platform παιχνίδι στο Steam

δωρεάν παιχνίδι steam


Επιστροφή στα δώρα για το Steam, καθώς το δημοφιλές ψηφιακό κατάστημα χαρίζει το παιχνίδι Nubarron: The Adventure of an Unlucky Gnome για υπολογιστές!

Πρόκειται για ένα υπέροχο παιχνίδι platform με εξαιρετικό τεχνικό τομέα. Ο κόσμος του Nubarron μοιάζει ζωγραφισμένος στο χέρι και είναι επενδυμένος με ένα μαγικό soundtrack. Όσον αφορά το σενάριο εδώ έχουμε ένα παραμύθι φαντασίας στο οποίο ένας νάνος έχει συντροφιά ένα σύννεφο! Το σύννεφο συχνά εκνευρίζεται με το νάνο, δημιουργώντας αστείες καταστάσεις, ενώ οι καυγάδες τους επηρεάζουν και το gameplay. Εκτός από διασκεδαστικά επίπεδα platform και γρίφους, το παιχνίδι διαθέτει και μάχες με boss!

Για να κάνετε δικό σας το Nubarron: The Adventure of an Unlucky Gnome, αρκεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας στο Steam, πριν τις 9 Μαΐου στις 20:00. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη σας.

Βρείτε το παιχνίδι:
Nubarron: The adventure of an unlucky gnome

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram