[Προσφορά]: Δωρεάν το επικό παιχνίδι στρατηγικής Company of Heroes 2



δωρεάν στο steam το company of heroes 2

Διπλό χτύπημα συμβαίνει αυτήν τη στιγμή από το Steam αφού το γνωστό ψηφιακό κατάστημα, χαρίζει ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές. Το Company of Heroes 2, ο τρομερός τίτλος στρατηγικής της Relic μπορεί να γίνει δικό μας εντελώς δωρεάν.

Το Company of Heroes 2 δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια του είδους με βαθύ gameplay και πλούσιο υλικό. Μεταφερόμαστε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο μέτωπο μεταξύ του Κόκκινου Στρατού και της Βέρμαχτ. Ο τίτλος διαθέτει ένα πολύ καλό single player campaign το οποίο πέρα από ενδιαφέρον είναι χρήσιμο για να γνωρίσουμε όλους τους μηχανισμούς. Η μορφολογία του εδάφους, οι διαθέσιμες μονάδες, ακόμη και οι καιρικές συνθήκες παίζουν τον ρόλο τους και πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν σε κάθε μάχη. Φυσικά, στο online mode γίνεται χαμός, αλλά σε προειδοποιούμε, δεν είναι καθόλου εύκολο...

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός του βασικού παιχνιδιού δωρεάν προσφέρεται, στο ίδιο πακέτο, και το Company of Heroes 2 - Ardennes Assault.

Για να τα κάνουμε δικά μας, αρκεί να τα προσθέσουμε στο λογαριασμό μας στο Steam, πριν τις 31 Μαΐου στις 20:00. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.

Βρείτε το παιχνίδι:
Company of Heroes 2

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram