[Προσφορά GoG]: Τέσσερα δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές δώρο από την γνωστή ιστοσελίδα!

gog ultima and syndicate wars plus free pc

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα GoG χαρίζει τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια για υπολογιστές. Ο λόγος για τα Ultima Underworld 1 & 2, Syndicate Plus και Syndicate Wars!

Τα Ultima Underworld 1 & 2 είναι δύο γνωστά RPG παιχνίδια της δεκαετίας του 1990. Οι δύο τίτλοι λαμβάνουν χώρα στον φανταστικό κόσμο της Ultima, με τον παίκτη να λαμβάνει τον έλεγχο του πρωταγωνιστή Avatar. Αποστολή του είναι να σώσει την κόρη ενός βαρώνου.

Όσον αφορά το Syndicate Wars και το Plus, είναι δύο παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου της αγαπημένης Bullfrog. Το Syndicate Wars κυκλοφόρησε το 1996 για DOS και ένα χρόνο αργότερα έγινε διαθέσιμος και για PlayStation! Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 2191 σε ένα αρκετά προηγμένο τεχνολογικά κόσμο, με την ελίτ του κόσμου να μπορεί να ελέγχει τους ανθρώπους μέσω «mind control».

Για να το κάνετε δικό σας αρκεί να το προσθέσετε στο λογαριασμό σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου ή μέσω του προγράμματος GoG Galaxy. Η προσφορά είναι ενεργή μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.
 
Αποκτήστε τα παιχνίδια: 
GoG

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram