Αποκτήστε γνήσια Windows 10 Pro με 11 ευρώ από το Cdkeylord

Εκπληκτικές προσφορές σε Microsoft Office και Windows


Το Cdkeylord είναι ένα αξιόπιστο e-shop με το οποίο συνεργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό με εκατοντάδες ευχαριστημένους αναγνώστες μας. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα Windows 10 και Microsoft Office, αυθεντικά και νόμιμα μέσα σε 5 λεπτά από την αγορά τους! 

Αυτή τη φορά, το Cdkeylord λανσάρει μια γκάμα από προσφορές με 30% επιπλέον έκπτωση χάρη στο κουπόνι που εξασφαλίσαμε σε λογισμικά της Microsoft όπως είναι τα Office και τα Windows ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί σε εκπληκτικές προσφορές.

Xρησιμοποιήστε το κουπόνι: GW30 στα ακόλουθα:

Windows 10 και Windows 11 προσφορές
  • Γνήσια Windows 10 Pro και για πάντα στα 11.23€
  • Γνήσια Windows 11 Pro και για πάντα στα 15.27€ 

Office 2016, Office 2019 και Office 2021 προσφορές

Windows και Office (πακέτα)

Πως κάνουμε την αγορά χρησιμοποιώντας το κουπόνι

Αφού κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο eshop του Cdkeylord, πηγαίνουμε στο προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε, και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: 

Επιλέγουμε το προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε και πατάμε το κουμπί Buy NowΠληκτρολογούμε το κωδικό του κουπονιού στο πλαίσιο «Promotion Code», πατάμε «Apply» και αφού πάρει τη νέα εκπτωτική τιμή, πατάμε το «Submit Order»Επιλέγουμε PayPal (πιο ασφαλή μέθοδο) και πατάμε το «Pay Now» για να ολοκληρώσουμε την αγορά


Πως κατεβάζω και ενεργοποιώ τα Windows 10 / Office 2016/2019

 Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω εφαρμογών από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Cdkeylord. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Δείτε την εικόνα: 

Ενεργοποίηση Windows 10


Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις των Windows 10 στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε. Το αντίθετο συμβαίνει με τα Microsoft Office, πρώτα βάζουμε το κλειδί που αγοράσαμε, και μετά κατεβάζουμε τις εκδόσεις του. 

Κατεβάστε τα λογισμικά που σας ενδιαφέρουν από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft:

Windows 10 Pro - [Download Link]
Microsoft Office 2016 Professional Plus - [Download Link]
Microsoft Office 2019 Professional Plus - [Download Link]

Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στο support@cdkeylord.com

Σημείωση: Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram