[Προσφορά Ubisoft]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το επικό παιχνίδι Far Cry 3 για υπολογιστές

δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές προσφορά

Επιστροφή στα δώρα από την αγαπημένη μας Ubisoft, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρία χαρίζει εντελώς δωρεάν, για λίγες μόνο ημέρες, το Far Cry 3 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές..

Πρόκειται για το -κατά πολλούς- καλύτερο παιχνίδι της γνωστής σειράς πρώτου προσώπου της Ubisoft. Στο Far Cry 3 ο παίκτης τοποθετείτε σε ένα τροπικό νησί και στόχος του είναι να απελευθερώσει την τοπική κοινωνία από τους «ισχυρούς» που ελέγχουν τα πάντα. Σίγουρα ένας από τους λόγους της επιτυχίας του Far Cry 3, πέρα από το εκρηκτικό gameplay, είναι το σενάριό του, με τον «κακό» Vas να έχει μείνει στις μνήμες όλων. Σίγουρα το Far Cry 3 αξίζει να παιχθεί από κάθε gamer, πόσο μάλλον να υπάρχει στην βιβλιοθήκη του.

Για να το κάνουμε δικό μας, αρκεί να επισκεφθούμε την παρακάτω ιστοσελίδα και να το προσθέσουμε στον Ubisoft Connect λογαριασμό μας μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.

Βρείτε το παιχνίδι:
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram