[Ταινία ΕΡΤFLIX] Η απαγωγή του κ. Χάινεκεν - Η επική απαγωγή ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμο

δωρεάν ταινία με υπότιτλους
 
Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο, είμαστε εδώ με νέα πρόταση για ταινία, από την ομάδα του Dwrean.net. Αυτή την φορά έχουμε μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση αφού η ταινία μας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ο λόγος για το «Η απαγωγή του κ. Χάινεκεν» (Kidnapping Mr. Heineken) μία ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2015.

Η ταινία εξιστορεί τα γεγονότα μίας ιστορικής απαγωγής που εξελίχθηκε το 1983. Τότε μία ομάδα αποφάσισε να απαγάγει έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο λόγος για τον κληρονόμο της γνωστής ζυθοποιίας ο οποίος απήχθη στο Άμστερνταμ. Η υπόθεση είναι γνωστή τόσο για την καταβολή των εξωφρενικών λύτρων, όσο και για το τέλος των απαγωγέων, που παρά την τρομερή οργάνωση, δεν ήταν αίσιο. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο γνωστός Anthony Hopkins.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν το «Η απαγωγή του κ. Χάινεκεν», με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλή ανάλυση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 30 Οκτωβρίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► «Η απαγωγή του κ. Χάινεκεν» (Kidnapping Mr. Heineken)

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram