[Προσφορές Keysfan]: Πάρε τα Windows 10 στα 7,4€ για να είσαι έτοιμος για τα Windows 11

Προσφορές σε Windows και Office


Το Keysfan.com είναι ένα αξιόπιστο e-shop το οποίο τρέχει αυτή τη στιγμή σπουδαίες προσφορές. Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα Windows και Microsoft Office, αυθεντικά και νόμιμα μέσα σε 5 λεπτά από την αγορά τους!  

Αυτή τη φορά, το Keysfan.com λανσάρει μια γκάμα από προσφορές που φτάνουν τα 60% επιπλέον έκπτωση χάρη στο κουπόνι που εξασφαλίσαμε σε λογισμικά της Microsoft όπως είναι τα Office και τα Windows 10,  ξεχωριστά ή και τα δύο μαζί σε εκπληκτικές προσφορές.

Xρησιμοποιήστε το κουπόνι: SKF50 σε:

Windows 10 προσφορές
  • Γνήσια Windows 10 Pro και για πάντα στα 7.4€
  • Γνήσια Windows 10 Pro και για πάντα στα 12.13€ (για 2 υπολογιστές)
  • Γνήσια Windows 10 Home και για πάντα στα 7.96€
  • Γνήσια Windows 10 Home και για πάντα στα 13.24€ (για 2 υπολογιστές)

Xρησιμοποιήστε το κουπόνι: SKF60 σε:

Office 16, Office 19 και Office 21 προσφορές

Xρησιμοποιήστε το κουπόνι: SKF60 σε:

Windows 10 και Office (πακέτο)

Πως κάνουμε την αγορά χρησιμοποιώντας το κουπόνι

Αφού κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο eshop του Keysfan, πηγαίνουμε στο προϊόν που θέλουμε να αγοράσουμε, και ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα: 

Βάζουμε το κουπόνι του προϊόντος και προχωράμε στην αγορά


Επιλέγουμε μέθοδο πληρωμή (προτείνεται η PayPal) και ολοκληρώνουμε την αγοράΠως κατεβάζω και ενεργοποιώ τα Windows 10 / Office 2016/2019/2021

 Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω εφαρμογών από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Keysfan. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Δείτε την εικόνα: Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις των Windows 10 στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε. Το αντίθετο συμβαίνει με τα Microsoft Office, πρώτα βάζουμε το κλειδί που αγοράσαμε, και μετά κατεβάζουμε τις εκδόσεις του. 

Κατεβάστε τα λογισμικά που σας ενδιαφέρουν από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft:

Windows 10 Pro - [Download Link]
Microsoft Office - [Download Link]

Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στο Support@Keysfan.com

Σημείωση (2): Τα Windows/Office κλειδιά προέρχονται από VOLUME LICENSE (VLK) που πουλάει η Microsoft σε επιχειρήσεις. Όσα κλειδιά δεν χρησιμοποιούνται, καταλήγουν σε on-line πώληση.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενεργοποίηση ενός PC χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όλες τις αναβαθμίσεις, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram